Zeya egyedi ékszerek

Görög Nita vagyok a Zeya ékszerek tervezője és készítője. Az ékszerek alkotásánál nagy hangsúlyt fektetek az egyediségre. Fontosnak tartom, hogy egy ékszer legyen igazán egyedi, hiszen mi nők is mind mind különlegesek és egyediek vagyunk. Egy ékszerből mindig csak egy darab készül, így biztos lehetsz az egyediségében, melyre garanciát vállalunk.

Miből készülnek a Zeya ékszerek?

A márka alapkoncepciója a színes palettájú anyaghasználat. Általánosságban a következő alapanyagok kerülnek felhasználásra: édesvízi gyöngy, ásványok, kristályok, ezüstözött fém alkatrészek és 925-ös sterling ezüst. Attól is rendkívül különlegesek a Zeya ékszerek, hogy egy ékszerben több értékes anyag kerül felhasználásra, melytől egy nagyon igényes hangulat érhető el.

Mikor viseljünk Zeya ékszert?

A Zeya kollekcióban találsz hétköznapi viseletre szánt darabokat és kimondottan alkalmi, menyasszonyi ékszereket.Egy finom, letisztult ruhát nagyon izgalmassá lehet tenni a Zeya ékszerekkel.

Bízom benne, hogy Te is örömödet leled a Zeya ékszerek izgalmas világában és olyan szeretettel viseled majd őket, amilyen boldogsággal én készítettem. Egy különleges ékszer a viselőjét is azzá teszi…

dummy-austen